O nas2020-01-27T19:43:16+02:00

Zakaj Saorsa?

Saorsa v stari škotski galščini pomeni svoboda, odrešenje in prav takšno si želimo, da se počutiš v svoji koži, ko zapustiš salon. Svobodno, ker se imaš rada. Svobodno, ker si nekaj naredila zase.

Vloga sestre nama je čez otroštvo pomagala boljše in lažje razumeti žensko skozi vsa obdobja. Od majhne deklice, ki sedi pred ogledalom in se maže z mamino šminko, do dekleta, ki prehaja v zrela leta in se bori s takratnimi hormonskimi tegobami, do ženske, ki je urejena, samozavestna in se ljubi.

Ljubiti sebe pomeni, narediti nekaj zase. Se zaradi tega počutiti dobro v svoji koži. Skuhaj si najljubšo jed, pojdi na trening, privošči si skodelico kave, podladkaj se s tortico. Pridi k nama v salon, da te obogatimo z novimi obrmi, naj tvoj obraz zablesti še bolj kot sicer. Podaljšaj si trepalnice, da iskrivost v tvojih očeh zasije kot še nikoli prej. Poglej, katere storitve opravljava in kaj ponujava:

Sara Hodžič

Storitve:

  • Microblading (vrisovanje obrvi)
  • Permanentni make-up (obrvi, oči, ustnice)
  • Senčenje obrvi
  • Naravno oblikovanje obrvi
  • Vodenje tečajev za metode microbladinga, permanentenga make-upa in senčenja

Značilnosti: Marljiva, profesionalna, strastna v svojem delu, zgovorna, podjetna, fatalna
Horoskop: kozoroginja
Slabosti: deloholičarka
Vizija: predstaviti metodo microbladinga, kot nebolečo, ritualno, estetsko popestritev obraza

Telefon: 030 255 247
e-mail: [email protected]
facebook: Sara Hodžič
instagram: sarahodzic_microblding

“Nikoli nisi popolno oblečena, če nimaš brezhibnih obrvi.”

Prepusti se umetnosti lepote in dovoli, da te pocrkljava in poskrbiva zate, kot za pravo boginjo. Kar je nama pisano na kožo, naj bo tebi vrisano v čudovit obraz, s spretnimi prsti in mirnimi rokami.