Darilni bon2022-10-02T15:14:43+02:00

Darilni bon

Z darilnim bonom do popolne  preobrazbe.

Razveselite najbližje z darilnimi boni salona lepote Saorsa beauty in jim privoščite  brezskrbno razvajanje.

VELJAVNOST DARINEGA BONA

Darilni boni so veljavni 12 mesecev od dneva izdaje. Po preteku veljavnosti darilnega bona lahko kupec/stranka veljavnost podaljša za 6 mesecev. Zaposleni so zadolženi, da podaljševanje darilnega bona dodatno zaračunajo. Podaljševanje bona se zaračuna 20% od vrednosti storitve, ki je navedena na ceniku. Kupec/stranka lahko darilni bon podaljša samo enkrat. S pretečenim darilnim bonom dobite 30% popust na storitev napisano na darilnem bonu.

*Ne velja za bone pri katerih se je ob nakupu doplačalo 30% vrednosti bona, saj je kupec s doplačilom tega zneska zagotovil, da darilni bon lahko uveljavi v roku 5 let.

 

MOŽNOSTI UPORABE DARILNEGA BONA

Darilni bon v njegovi vrednosti lahko uporabite pri plačilu storitev navedenih na hrbtni strani tega bona do datuma veljavnosti.

Storitev lahko koristite samo s predložitvijo originalnega darilnega bona v roku veljavnosti, ki je odtisnjen na darilnem bonu. Storitev ne vključuje prevoza do ponudnika storitve na darilnem bonu. V primeru, da je vrednost storitve večja od vrednosti darilnega bona, doplača razliko ponudniku storitev. V primeru, da pa je storitev manjša od vrednosti darilnega bona, ponudnik storitev stranki ne vrača denarja. Stranka lahko v dogovoru z izvajalcem darilni bon koristi za katerokoli drugo storitev v protivrednosti po ceniku izvajalca. V primeru, da je darilni bon ukraden, izgubljen ali uničen, njegov uporabnik ni upravičen do povračila ali kompenzacije v kakršni koli obliki. Pri izvedbi storitve so veljavni le specifični pogoji ponudnika storitve. Izvedbo storitev urejajo pravila, ki veljajo za področje izbranega ponudnika in njegovi lastni splošni pogoji. Predvsem to velja za odpovedi ali spremembo rezervacije. Prejemnik darilnega bona mora sam pri ponudniku preveriti ali obstajajo morebitne omejitve za izvedbo posamezne storitve. V primeru, da ponudnik zavrne izvajanje storitev na podlagi zgoraj navedenih razlogov ali zaradi neupoštevanja pravil oziroma pogodbenih obveznosti, to ni diskriminacija. Prav tako za to ne nosi odgovornosti kozmetični salon Saorsa beauty. Saorsa beauty v nobenem primeru ni odgovorna za popolno ali delno prenehanje poslovanja ponudnika darilnega bona, prav tako ne za popolno ali delno neizvajanje storitev ali spremembo storitev ponudnika po izdaji darilnega bona. Z nakupom darilnega bona se kupec strinja s splošnimi pogoji uporabe.

Če je od nakupa darilnega bona minilo 5 let ali več:

  • Darilnega bona NI več možno zamenjati ali podaljšati. 

 

VREDNOST DARILNEGA BONA

Darilni bon lahko izdelamo za katerokoli vrednost. Najmanjša vrednost je vrednost najcenejše storitve iz naše ponudbe, ki si jo lahko ogledate na ceniku. Izdelava darilnega bona je brezplačna.

MENJAVA DARILNEGA BONA

Menjava darilnega bona za drug darilni bon ni mogoča.

MENJAVA DARILNEGA BONA ZA GOTOVINO

Darilnega bona delno ali v celoti ni mogoče zamenjati za gotovino.

POMEMBNO

Ob uporabi darilnega bona morate predložiti originalni darilni bon. Fotokopije ali preslikave darilnega bona niso veljavne. Vsak darilni bon je zaščiten s šifrirano unikatno kodo, ki postane aktivna ob prodaji darilnega bona. Darilni boni, ki niso bili prodani direktno od salona lepote Saorsa beauty, so neaktivni in neveljavni.

PLAČEVANJE

Plačujete lahko samo z gotovino. Če želite, da vam darilni bon pošljemo po pošti, se vrednost bona plača z nakazilom neposredno na naš transakcijski račun.

Darilni bon