O nas2023-03-11T16:57:21+02:00

Zakaj Saorsa?

Saorsa v stari škotski galščini pomeni svoboda, odrešenje in prav takšno si želimo, da se počutite v svoji koži, ko zapustite salon. Svobodno, ker se imate radi. Svobodno, ker ste nekaj naredili zase.

V Saorsi sledimo trendom v kozmetični industriji in vam ponujamo različne storitve, pri katerih uporabljamo le najboljše in kvalitetne materiale. Verjamemo, da sta lepota in dobro počutje najboljše darilo, ki ga lahko podarite sami sebi.

V Studiu Saorsa vam ponujamo mnoge tretmaje, ki vam bodo dovolili, da se počutite kot najboljša verzija sebe. Poleg oblikovanja obrvi, trepalnic, microbladinga in permanentnega make-upa, ponujamo tudi tečaje metod permanentnega make-upa in senčenja obrvi, na katerih predamo znanje, ki vas bo usposobilo, da postanete strokovnjakinje tudi ve.

Sara Hodžič

Vodja salona sem Sara Hodžič in imam za seboj kar 12 let izkušenj, opravljenih pa imam več kot 20 izobraževanj. Med drugim sem opravila izobraževanja na dveh najboljših akademijah na svetu, Phibrows Academy in Sviato Academy.  Svoje delo opravljam z veseljem, predvsem pa rada vidim, da stranke iz mojega salona izstopijo zadovoljne in samozavestne. Moja prioriteta je, da svoje delo prilagodim vašim zahtevam in dobremu počutju, ob koncu pa želim, da ste s končnim rezultatom zadovoljne tudi ve. Med mnogimi strankami, ki mi zaupajo že leta, so tudi Gaja Prestor, Indira Ekič, Tjaša Kokalj, Tara Zupančič …

Lokacije naših salonov:

  • Ljubljana: Na Jami 20
  • Maribor: Regentova ulica 1
Z zaupanjem se obrnite na nas, vaš lepotni salon Saorsa beauty 
Telefon: 030 255 247
e-mail: [email protected]
facebook: Salon lepote Saorsa beauty
instagram: Saorsabeauty

“Nikoli nisi popolno oblečena, če nimaš brezhibnih obrvi.”

Prepusti se umetnosti lepote in dovoli, da te pocrkljam in poskrbim zate, kot za pravo boginjo. Kar je meni pisano na kožo, naj bo tebi vrisano v čudovit obraz, s spretnimi prsti in mirnimi rokami.